cbis:2628930
cbis:2628930

Konstrundan på Yxlan 2024

Vår vackra avlånga ö i Roslagen bjuder på en mångfald av skaparkraft! Måleri, foto, textil, keramik, skulptur och mycket mer. Datum 3 och 4 augusti kl. 11 - 17.

Kostnadsfritt

Information

Konstrundan på Yxlan är en ideell verksamhet som helt och hållet bygger på personliga initiativ av ett antal Yxlanskonstnärer. Rundan går alltid av stapeln första lördagen-söndagen i augusti. I år 2024 är det alltså sjätte året som vi bjuder in till konstrunda på vår ö. Medvetenheten om Konstrundan på Yxlan har växt under åren och rundan präglas idag av en hög standard och kvalitet av deltagare. Den som vill delta bör därför helst ha någon form av konstnärlig utbildning och/eller ha verkat ett tag som utställare/artist för att komma med. Vi strävar också efter en bredd i det konstnärliga uttrycket med allt från musik, skulptur och till bildkonst. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att besöka en ateljé och kunna köpa originalkonst till ett överkomligt pris direkt från den utövande konstnären. Att sedan få visa vackra Yxlan är en bonus i sammanhanget. Tydliga skyltar med nummer till varje utställare och kartor samt skyltar för parkering gör det enkelt för dig som besökare att hitta och parkera. Möjlighet till lunch/fikapaus finns också på ön! Varmt välkomna till Yxlan!

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

3 August 11:00 - 17:00
4 August 11:00 - 17:00

Vägbeskrivning

Från Furusund går vägfärja. Den tar 4 min så är du på Yxlan. Kartor till alla utställare kommer att finnas i Köpmanholm i brevlåda märkt konstrundan och info ser du också på www.facebook.com/konstrundanpaYxlan/