© Marie Hansson Dahl
Skördemarknad

Lägg upp evenemang

Visit Roslagens evenemangskalender är en välbesökt marknadsföringskanal. Kalendern har flest besök på hemsidan som har ca 2 000 000 visningar per år. Ska du, din förening eller ditt företag anordna ett evenemang i Roslagen? Lägg in evenemanget i Visit Roslagens Evenemangskalender. 
 

OBS: Nya villkor fr.o.m. 1 februari 2024

Evenemang som hålls fr.o.m. 1 februari kommer beläggas med en avgift om 90 kr exkl. moms och tas ut av dig som lägger in ett evenemang i evenemangskalendern. Du betalar genom att köpa din biljett på länken här nedan. Det behövs en biljett per unikt evenemang, ska du lägga upp tre evenemang köper du tre biljetter på en gång. Ett evenemang som spelas på flera datum kan alltså läggas upp som ett evenemang. I din bokningsbekräftelse får du tillgång till evenemangsformuläret. 
När din betalning har registrerats kommer ditt evenemang godkännas och publiceras i evenemangskalendern

OBS - betalningsfunktionen är inaktiv för tillfället, kom tillbaka inom kort så fungerar den igen!

Betala din uppläggningsavgift här >>

Vill du ha hjälp att sälja biljetter till ditt evenemang eller har du ytterligare frågor kring evenemangskalendern? Maila oss på [email protected] så kontaktar vi dig.

 

OBS!
Vänligen ta bort https:// i länkfältet ovan om fältet inte ska användas. Notera också att du inte får någon bekräftelse på att formuläret är inskickat. Om fälten i formuläret blir tomt efter att du har klickat på "Skicka in evenemang" är evenemanget inskickat.