© Marie Hansson Dahl
Skördemarknad

Marknadsför ditt evenemang i Roslagen

 
Lägg upp ditt evenemang här

Visit Roslagens evenemangskalender är en välbesökt marknadsföringskanal för evenemang i Roslagen. Kalendern har flest antak besökare på hemsidan som har totalt ca 2 000 000 visningar per år. Ska du, din förening eller ditt företag anordna ett evenemang i Roslagen? Lägg in det i evenemangskalender och få ökad spridning! 

Det kostar endast 90 kr exkl. moms att lägga in ett evenemang i evenemangskalendern. Du betalar din uppläggningsavgift genom att köpa en biljett via länken nedan. En biljett per unikt evenemang. Ett evenemang kan hållas vid flera tillfällen och anges i så fall i formuläret. Ska du lägga upp tre olika evenemang köper du dock totalt tre biljetter. I din bokningsbekräftelse får du tillgång till evenemangsformuläret. När din betalning har registrerats kommer ditt evenemang godkännas och publiceras i evenemangskalendern

Betala din uppläggningsavgift här >>

 

Vill du ha hjälp att sälja biljetter till ditt evenemang eller har du ytterligare frågor kring evenemangskalendern? Maila oss på [email protected] så kontaktar vi dig.

 

Var med i sommarens populäraste evenemangstidning!

Allt om Roslagen som i folkmun kanske är mer känd som Evenemangstidningen kommer att produceras av Norrtelje Tidning i samarbete med Visit Roslagen även i år. Det innebär att alla evenemang som läggs upp här även kommer att publiceras i tidningen, precis som tidigare år.

Tidningen är en stor evenemangsguide med såväl reportage om besöksmål och evenemangstips som en välfylld evenemangskalender med evenemang från hela Roslagen. Den skickas ut till 45 000 hushåll och finns att hämta på utvalda utlämningsställen i hela Roslagen. 

Lägg in ditt evenemang i så god tid som möjligt, dock senast den 10 maj. Sammanställningen av evenemangen till tidningen har tidigare år administrerats av Visit Roslagen. I år administreras sammanställningen av Norrtelje Tidning själva.

OBS!
Vänligen ta bort https:// i länkfältet ovan om fältet inte ska användas. Notera också att du inte får någon bekräftelse på att formuläret är inskickat. Om fälten i formuläret blir tomt efter att du har klickat på "Skicka in evenemang" är evenemanget inskickat.