© Marie Hansson Dahl
Skördemarknad

Marknadsför ditt evenemang i Roslagen

 
Lägg upp ditt evenemang här

Visit Roslagens evenemangskalender är en välbesökt marknadsföringskanal för evenemang i Roslagen. Kalendern har flest antal besökare på hemsidan som har totalt ca 2 000 000 visningar per år. Ska du, din förening eller ditt företag anordna ett evenemang i Roslagen? Lägg in det i evenemangskalender och få ökad spridning! 

För tillfället är det gratis att lägga upp ditt evenemang i Visit Roslagens evenemangskalender. När du har fyllt i formuläret kommer ditt evenemang godkännas och publiceras i evenemangskalendern. Var ute i god tid då administrationen för närvarande tar lite längre tid än tidigare.

Var med i sommarens populäraste evenemangstidning!

Allt om Roslagen som i folkmun kanske är mer känd som Evenemangstidningen kommer att produceras av Norrtelje Tidning i samarbete med Visit Roslagen även i år. Det innebär att alla evenemang som läggs upp här även kommer att publiceras i tidningen, precis som tidigare år.

Tidningen är en stor evenemangsguide med såväl reportage om besöksmål och evenemangstips som en välfylld evenemangskalender med evenemang från hela Roslagen. Den skickas ut till 45 000 hushåll och finns att hämta på utvalda utlämningsställen i hela Roslagen. 

Lägg in ditt evenemang i så god tid som möjligt, dock senast den 10 maj. Sammanställningen av evenemangen till tidningen har tidigare år administrerats av Visit Roslagen. I år administreras sammanställningen av Norrtelje Tidning själva.

OBS!
Vänligen ta bort https:// i länkfältet ovan om fältet inte ska användas. Notera också att du inte får någon bekräftelse på att formuläret är inskickat. Om fälten i formuläret blir tomt efter att du har klickat på "Skicka in evenemang" är evenemanget inskickat.