jobba i roslagen

Lediga tjänster hos Visit Roslagen

Lediga tjänster

Vill du jobba med oss? Här kan du läsa mer om utannonserade tjänster. Inget utannonserat? Tveka inte att maila en spontanansökan till [email protected] och ange "Spontanansökan" i ämnesraden.

 

Inga lediga tjänster i dagsläget

Projektledare / kommunikatör

Vill du vara med och utveckla besöksnäringen i Roslagen? Vi på Visit Roslagen söker en projektledare / kommunikatör med placering i Norrtälje. Här blir du en del av vårt team och du kommer att arbeta i olika projekt som lockar fler besökare till Roslagen!

 

Om företaget

Visit Roslagen jobbar med destinationsmarknadsföring och destinationsutveckling. Våra uppdragsgivare är våra partnerföretag och kommunerna i Roslagen.

Visit Roslagen arbetar med allt från publika event till marknadsföring med inriktning på att främja våra partners affärer genom att öka antalet besökare till Roslagen. Kvalitet i leveransen är vårt signum, oavsett storlek på projekt och uppdrag. Vi löser allt från korta, effektiva insatser med kort varsel till komplexa projekt som sträcker sig över flera år.

På kontoret i Norrtälje har du dina kollegor samt en arbetsplats som präglas av gemenskap, glädje och personlig utveckling. Vi sitter tillsammans i fräscha lokaler med utsikt över hamnen.

 

Om tjänsten

I rollen som Projektledare / kommunikatör kommer du att driva egna projekt och ha ansvar för delar av vår marknadsföring. Du kommer att ingå i ett team med härliga kollegor vilket ger dig stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Du kommer att ha ett stort ansvar för att driva projekten och sätten vi kommunicerar på utåt. Du kommer att ha en koordinerande roll för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemsföretag och för organisationen.

Tjänsten är inledningsvis ett heltidsvikariat fr.o.m juni på minst 1 år med inriktning mot en fast anställning vid vikariatets slut.

 

Arbetsuppgifter

 • Vara delaktig i vår kommunikation mot besökare, partnerföretag och organisationer.
 • Ansvar för planering och genomförandet av projekt.
 • Informera och rapportera om projektets status till organisationen.
 • Ansvara för det ekonomiska utfallet i projekten samt hantera avslut och uppföljning på ekonomin
 • Delta i offertförfarande och i förhandlingar med kund.
 • Administrativt arbete

 

Kvalifikationer

 • Har en avklarad gymnasial utbildning eller högre, gärna inom projektledning och/eller kommunikation.
 • Har god datorvana och IT kunskap.
 • Har arbetslivserfarenhet av projektledning och kommunikation.
 • Behärskar goda kunskaper i svenska i tal och skrift då språket används i det dagliga arbetet.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom besöksnäringen.

 

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självgående lagspelare
 • Servicemedveten

 

Vi söker dig som trivs i en roll med stort eget ansvar där du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och självständigt driver arbetet framåt. Du planerar ditt arbete och jobbar metodiskt med arbetsuppgifterna. I rollen som projektledare och kommunikatör har du nära kontakt med beställare och leverantör varpå vi ser att du har en god kommunikativ förmåga samt är uppmärksam och lyhörd för projektet och kundens behov. Du är grafiskt kreativ och gillar att jobba med både bild och säljande text. På kontoret har du även nära kontakt med dina kollegor, det är därför viktigt att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Maila din ansökan till [email protected] och ange "Projektledare/kommunikatör" i ämnesraden.