Båt i skärgården

Bli Roslagspartner

Roslagens branschorganisation för besöksnäringen

Vi på Visit Roslagen utvecklar, marknadsför och saluför Roslagen som helhet tillsammans med våra samarbetspartners. Vi vill tillsammans med dig skapa en destination där näringens röst är den viktigaste i arbetet för destinationsutveckling. En stark besöksnäring gynnar dig oavsett om du har en liten gårdsbutik, är kajakuthyrare, en konferensanläggning eller ett stort byggbolag.

Som partner till Visit Roslagen blir du och din verksamhet både en tydlig del av destinationen Rosla­gen och en del av ett starkt nätverk med nära samarbeten och goda affärsmöjligheter. På visitroslagen.se kan du som aktör marknadsföra din verksamhet och ditt utbud samt låta kunden boka och betala direkt online. Kontakta oss gärna för mer information om hur du blir bokningsbar hos oss: [email protected]

Partnerskapet passar dig som har en verksamhet inom besöksnäringen men också dig som ser att en stark besöksnäring bidrar till din verksamhet och den bransch du arbetar inom. Avtalen är anpassade efter den del av näringen du tillhör i syfte att du ska få ut så mycket som möjligt utav ditt partnerskap. Gemensamt för alla avtal är att du bidrar till marknadsföringen av destinationen, vilket ligger i allas intresse. Ett starkt platsvarumärke leder till destinationsutveckling. En känd plats får fler besökare, vilket innebär större intäkter, möjligheten till utvecklade verksamheter och bättre levnadsförhållande för de som bor och verkar här.

Bli en del av Roslagens starkaste nätverk, få ett skräddarsytt partnerskap och marknadsföring anpassad för din verksamhet!

Vill du veta mer? Kontakta partneransvarig på Visit Roslagen:
Vanessa Ellnebrant
0720-80 83 88
[email protected]

 

Partneravtal 2024

Nu kan du teckna partneravtal för 2024. Bli Roslagspartner du med! Här kan du läsa om de olika avtalen som du kan teckna som Roslagspartner.

Till partneravtalen