Bröllop & fest

Brudpar som utvecklar ringar

Anordna en rOslagbar tillställning

Det är lätt att bli förälskad i Roslagen. Hotell, herrgårdar, slott och skärgårdskrogar ser till bröllopet eller 60-årsfesten blir ett minne för livet. Allt man kan önska till det personliga bröllopet finns i Roslagen. Inte minst vigselförrättare, guldsmeder, fotografer, frisörer och florister, kockar, konditorer, koordinatorer och stylister. Bara fantasin sätter gränsen för hur personligt och alldeles underbart ett Roslagsbröllop kan bli. Skräddarsy ditt eget bröllop eller ta hjälp av någon av anläggningarna som erbjuder bröllop.

Bröllop i skärgården, på slott och herrgårdar eller i lantlig miljö?

Visst låter det underbart med ett skärgårdsbröllop? I Roslagens skärgård hittar du flera öar, anläggningar och herrgårdar som passar perfekt för dig som vill säga ja nära havet i idyllisk skärgårdsmiljö. Flera öar erbjuder möjligheten att fira födelsedag, bröllop och andra högtider på värdshus, pensionat och historiska platser. Storslaget eller avskalat, ni bestämmer. Gift er i en liten kyrka, på stranden eller på ett berg med utsikt över Ålands hav. Om ni istället vill fira på land men ändå med närhet till havet finns flera alternativ. 

Eller lockas du mer av ett pampigt slottsbröllop? I Roslagen hittar du både slott, herrgårdar, värdshus och restauranger som passar för bröllop och fest i storslagna miljöer. Flera av anläggningarna har också boende med plats för dina gäster. Välj bland charmiga bruksmiljöer, pampiga slott eller charmiga värdshus när du planerar ditt bröllop.

Drömmer ni om ett bröllop i en lantlig miljö? På Roslagens landsbygd hittar ni flera romantiska bröllopslokaler med varierande karaktär. Vare sig ni planerar ett större bröllop eller mindre så har Roslagen något som passar. Gift dig på en charmig gård eller i en lada på landet med vidsträckta åkermarker precis utanför. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lokalen som uppfyller era drömmar om ett oförglömligt bröllop i en lantlig miljö.

Brudpar på bröllopsfest
Brudpar i skogen
Slottssal med långbord

Allt inom Bröllop & fest

Här kan du bläddra bland alla anläggningar som erbjuder bröllop och så klart andra firanden. Du kan filtrera på område och diverse faciliteter samt välja om du vill se resultatet i en lista eller på en interaktiv karta.

Valda filter: