Konferens & möten

Grupp människor på en höghöjdsbana i skogen

Roslagen – en destination för inspiration

I Roslagen bygger vi gärna relationer och utvecklar framtidskoncept, ideer och affärer tillsammans. Att planera en konferens kan ibland vara tidsödande och svårt. Att få till det lilla extra är en konst och det är ofta det man minns efteråt.

Inget möte är för litet eller för stort för Roslagen. Här finns mer än 6000 bäddar och över hundra mötesanläggningar och arrangörer som erbjuder konferenskoncept och aktiviteter i alla tänkbara former. Eller vad sägs om ett möte på ett charmigt skärgårdspensionat, i stiliga slott och herrgårdar i historisk vallonbruksmiljö eller i en hypermodern eventhall för 600 personer?

Aktiviteterna och upplevelserna ligger oss varmt om hjärtat och med vår goda kännedom om och relation till Roslagens aktörer, blir det en trygghet för dig som kund då vi hjälper er att hitta rätt. Nu har vi samlat de bästa mötesplatserna och aktiviteterna i Roslagen under ett tak och kan erbjuda ett brett utbud av team- och upplevelseaktiviteter, som till exempel fiske, kajakturer, vandring, båtturer och motoraktiviteter.

Välkommen att kontakta oss när ni planerar ert nästa möte – vi vill gärna hjälpa er att lyckas!

Roslagen börjar bara 20 minuter från Stockholms innerstad och det är lika nära från Arlanda och Uppsala.

 

[email protected]
+ 46 (0)767-65 06 60

Gruppaktiviteter

Vad sägs om kickoff med klättring, en guidad fisketur eller folkrace på bana? I Roslagen är möjligheterna oändliga till att skapa den perfekta konferensaktiviteten. Bläddra med hjälp av pilarna för fler alternativ.

Transporter

Oavsett om du behöver boka buss eller båttransport så finns en mängd alternativ att välja bland.

Konferensanläggningar

Här hittar du ett urval av de konferensanläggningar som finns i Roslagen och konferensarrangörer som vi samarbetar med.

Valda filter: