Konferens & möten

Grupp människor på en höghöjdsbana i skogen

Roslagen – en destination för inspiration

I Roslagen bygger vi gärna relationer och utvecklar framtidskoncept, ideer och affärer tillsammans. Att planera en konferens kan ibland vara tidsödande och svårt. Att få till det lilla extra är en konst och det är ofta det man minns efteråt.Inget möte är för litet eller för stort för Roslagen. Här finns mer än 6000 bäddar och över hundra mötesanläggningar och arrangörer som erbjuder konferenskoncept och aktiviteter i alla tänkbara former. Eller vad sägs om ett möte på ett charmigt skärgårdspensionat, i stiliga slott och herrgårdar i historisk vallonbruksmiljö eller i en hypermodern eventhall för 600 personer?

Aktiviteterna och upplevelserna ligger oss varmt om hjärtat och med vår goda kännedom om och relation till Roslagens aktörer, blir det en trygghet för dig som kund då vi hjälper er att hitta rätt. Nu har vi samlat de bästa mötesplatserna och aktiviteterna i Roslagen under ett tak och kan erbjuda ett brett utbud av team- och upplevelseaktiviteter, som till exempel fiske, kajakturer, vandring, båtturer och motoraktiviteter.Roslagen börjar bara 20 minuter från Stockholms innerstad och det är lika nära från Arlanda och Uppsala.

Välkommen att kontakta oss när ni planerar ert nästa möte – vi vill gärna hjälpa er att lyckas!

[email protected]
+ 46 (0)767-65 06 60

Allt inom konferens & möten

Här listar vi alla verksamheter där konferens, teambuilding och gruppresor är möjliga. Du kan välja område, kategori och eventuella faciliteter. Se sedan resultatet i form av en lista eller på en interaktiv karta.

Valda filter: