rOslagbar besöksnäring

Besöksnäringen i Roslagen är engagerade kreatörer. Vi brinner för vår gemensamma destination. Här finns allt från obemannade gårdsbutiker, sommaröppna sjökrogar, enskilda kajak- och stuguthyrare till prisade lokalproducenter, restaurangtäta småstäder, stora konferensanläggningar och boende i slottsmiljöer.

© Henrik Trygg
Uteservering framför röd stuga. Två gäster som blir serverade färgglad mat av servitris

Branschinformation

Här hittar du inspiration och nyheter för dig som är verksam inom besöksnäringen i Roslagen. Vill du vara med och utveckla destinationen? Bli Roslagspartner! Läs mer här.

Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB är ett destinationsbolag som arbetar med utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen. Bolaget har 160 aktieägare från hela Roslagen. 

Destinationsbolaget har i uppdrag att marknadsföra destinationen och dess aktörer i syfte att bygga ett starkt platsvarumärke och bidra till Roslagens destinationsutveckling året runt. Bolaget verkar för att sammanföra besöksnäringens verksamheter och ämnar bygga ett starkt aktörsnätverk med inflytande över destinationens utveckling. Det gynnar destinationens näringsliv och besökare. 

Här hittar du våra kontaktuppgifter