rOslagbar besöksnäring

Besöksnäringen i Roslagen är engagerade kreatörer. Vi brinner för vår gemensamma destination. Här finns allt från obemannade gårdsbutiker, sommaröppna sjökrogar, enskilda kajak- och stuguthyrare till prisade lokalproducenter, restaurangtäta småstäder, stora konferensanläggningar och boende i slottsmiljöer.

© Henrik Trygg
Uteservering framför röd stuga. Två gäster som blir serverade färgglad mat av servitris

Branschinformation

Här hittar du inspiration och nyheter för dig som är verksam inom besöksnäringen i Roslagen. Vill du vara med och utveckla destinationen? Bli Roslagspartner! Läs mer här.

 

Glada nyheter - Juni 2024

 

Visit Roslagen i ny regi med sikte på framtiden

Westin Sweden har förvärvat verksamheten och har för avsikt att fortsätta jobba med besöks- och destinationsutveckling i Roslagen.

Marcus Westin kommenterar;

Jag är född och uppvuxen i Norrtälje och älskar min hembygd. Jag vill att flera ska uppleva allt fint och vackert som finns i Roslagen. Människorna, hantverket och alla vackra platser. Tillsammans ska vi visa upp Roslagen för turister och besökare men också som en fantastisk plats att bo och leva på. Vi startar arbetet redan nu men kommer ta ett omtag efter sommaren och presentera en rad nyheter.

Har ni frågor eller funderingar maila [email protected]

 Jag ser fram emot en aktiv och bra dialog med Er alla.

Marcus Westin

Om Visit Roslagen

Visit Roslagen AB är ett destinationsbolag som arbetar med utveckling, marknadsföring och försäljning av turistbaserade tjänster och produkter i Roslagen.

Detinationsbolaget marknadsför destinationen och dess aktörer i syfte att bygga ett starkt platsvarumärke och bidra till Roslagens destinationsutveckling året runt. Bolaget verkar för att sammanföra besöksnäringens verksamheter och ämnar bygga ett starkt aktörsnätverk med inflytande över destinationens utveckling. Det gynnar destinationens näringsliv och besökare.