cbis:1943757
cbis:1943757
cbis:1943757
cbis:1943757

Dyvik Marina - Fullservicemarina, café, hyrbåt och sjömack

Intill Furusundsleden strax norr om Åkersberga ligger Dyvik Marina med ett fantastiskt läge vid en lugn och skyddad vik. Här hittar du all tänkbar båtservice inklusive hyrbåtar, sommarcafé, sjömack och sjöbutik med skärgården utanför udden!

Uthyrning I den skiftande skärgården

Information

Dyvik marina är en marina med båtförsäljning som har all service på plats, från fullservice till självrustning. I den skyddade hamnen ryms cirka 350 båtar sommartid och här förvaras varje år över 300 båtar inom- och utomhus. Marinan utför service- och motorreparationer, reparerar trä- och plastbåtar samt gör installationer, ombyggnader, inredningar och försäkringsreparationer. Försäljning av nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör samt båtvagnar. Hantering av båtar sker med kran och ramp. Det finns en sjömack med sjöbutik som har öppet året runt, sommarkafé, gästhamn och hyrbåtsavdelning. Läs mer på webbsidan – välkommen till Dyvik!

Sjömacken och Sjöbutiken med sommarcaféet Muddy Bay Coffee Schack har drivmedel för både båtar och deras besättning. Titta in och se vad vi kan erbjuda dig! Läget är skyddat och det är enkelt och gott om plats att lägga till!
Ta en utflykt med båten, eller bilen till Dyvik! Väl här finns förutom sjöbutiken fylld med praktiska och roliga saker för sjölivet även glass, enklare livs och sommarcaféet – Muddy Bay Coffee Schack! Här serveras finkaffe, smörgåsar och bakverk – allt i en genuin varvsmiljö!

På sjömacken finns förutom vanlig bensin även alkylatbensin på pump, gasol, oljor samt fossilfri HVO100 diesel. Läs mer om öppettider och aktiviteter på vår webbsida – välkommen till Dyvik!

Välkommen att hyra båt med hyrbat.se!
Hos oss kan du uppleva båtlivet utan att äga en båt! Du kan hyra båt för en dag, helg eller till och med en hel säsong –valet är ditt!
Dagtursbåtar för båtupplevelser! Våra hyrbåtar är moderna, välutrustade och finns i olika storlekar. De passar lika bra för en badtur med familj och vänner eller ett besök på en mysig skärgårdskrog som en fisketur till gäddviken eller snabb transport till sommarstugan. Båtarna finns på Dyvik Marina, en fullservicemarina med kunnig personal för att ge bästa kvalité och service. Vi erbjuder hyrbåtar året runt så länge isen inte ligger och du bokat enkelt och smidigt själv online eller via vår kundservice. Hyra är ett bra sätt att testa – både när det gäller båttyp eller båtliv. Passar storleken och egenskaperna det du och familjen vill ha ut? En båt behöver inte vara stor för en helg- eller veckotur för att prova båtlivet. Planera resan efter övernattningsställen och sevärdheter. Nu kan du även krydda din båtupplevelse lite extra genom att även hyra åkring, wakeboard eller vattenskidor tillsammans med båten! 


 


Vill du boka så kontakta oss på Dyvik Marina. Tel: 08-54354300

Externa länkar och dokument

Hemsida

Hyr båt här