Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag
Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag
Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag

Hemma-hos-middag i Växthuset

På den lugna innergården hos Vaxholms Bed & Breakfast hittar du Växthuset, matsalen och hemma-hos-restaurangen. Här erbjuds privata luncher och middagar för sällskap från 10 till 16 personer.

Information

I Växthuset är ni de enda gästerna och ni har även innergården för er själva. Maten lagas bara för er.

Menyn bestäms tillsammans, och allt serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skicka runt.
Precis som hemma men utan att ni vare sig behöva laga maten eller ta hand om disken. Fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte några problem.
Växthuset är öppet från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig några grader över nollan. Om vinden viner runt knuten tänds brasan i kaminen och sprider sin sköna värme. När vårsolen gassar ställs dörrarna på vid gavel, eller också flyttas middagen ut till innergården och borden i skuggan av bigarråträdet.

Vill du hellre vara med och laga maten?
Välkommen in i köket! Här erbjuds även cook-alongs. Antal ”kockar” är då begränsat till max 4 personer. Men givetvis kan ni vara fler middagsgäster än så om ni vill.
För priser, menyförslag och mer information, se hemsida vaxholmsbedandbreakfast.se