Roslagsevent
cbis:1945889

Roslagsevent - Sjötaxi, RIB-charter och turer

Roslagsevent kör i hela Stockholms norra skärgård. Företaget tar sällskap upp till 24 personer i fartområde D och 30 personer i fartområde E.
Vi bedriver även ribcharter i hela Stockholms norra skärgård med Norrtälje som utgångspunkt. 

Grupper/Paket I den spännande småstaden I den skiftande skärgården

Information

Sjötaxi
Roslagsevent kör i hela Stockholms norra skärgård. Företaget tar sällskap upp till 24 personer i fartområde D och 30 personer i fartområde E.


Ribcharter
Företaget skapar både fartfyllda event men underlättar även tillgängligheten för privatpersoner och företag att nå både skärgårdskrogar och andra utflyktsmål i den unika skärgården. En tur med ribbåt i Stockholms norra skärgård är en oförglömlig upplevelse med en härlig kombination av fart, spänning och natur. Hemmahamn är Norrtälje vid Havspiren, Badstugatan 10. Välkommen att uppleva skärgården med på ett annat sätt!


Ribcharter bedrivs av Roslagsevent i hela Stockholms norra skärgård med Norrtälje som utgångspunkt. Roslagsevent skapar fartfyllda event men underlättar även tillgängligheten för privatpersoner och företag att nå både skärgårdskrogar och andra utflyktsmål i vår unika skärgård.

Följ med på en krogrunda
Stockholms skärgård vimlar av krogar vid vattnet. På denna tur anpassas avstånd och antal stopp efter hur mycket tid ni har. Ca 2-8 timmar


Fika på en ö
Det kan vara skönt att få lite frisk luft på havet när man behöver ett avbrott i vardagen. Roslagsevent tar er med på en skärgårdstur genom Roslagens skärgård och landar på lämplig klippa. Här dukas fika upp och det är bara att njuta av den härliga skärgården.
Ca 2 timmar


Grilla på en ö
Varför inte avsluta dagen med en middag under bar himmel i skärgården? Det är sällan maten smakar så gott som när den tillagas ute i det fria.
Ca 3-4 timmar

Välkommen att uppleva skärgården på ett annat sätt!