cbis:1943775
cbis:1943775

Blidösundsbolaget

S/S Blidösund tar er med till Stockholms skärgårds vackraste vatten och öar. Följ med på en dagsutflykt till havsbandet eller på en kvällskryssning på någon av skärgårdens tre bevarade ångbåtar med eller utan musikunderhållning.

Fullständiga rättigheter Guidade turer Servering Öppet året runt Familjeaktivitet I den skiftande skärgården

Information

Följ med på en dagsutflykt till havsbandet eller på en kvällskryssning på någon av skärgårdens tre bevarade ångbåtar med eller utan musikunderhållning.


Skärgårdsbåtens Dag 12 juni 2024
Det har varit populärt att boka bord på Norrskär, Storskär och Blidösund i år för evenemanget ordnat av föreningen Skärgårdens Trafikantförening. Första sittningstiderna kl 18:00 – 20:00 är helt fullbokade på alla ångbåtarna, men det finns fortfarande gott om plats på den senare sittningen kl 21:00 när Norrskär, Storskär och Blidösund går från Vaxholm och åter till Stockholm. 
Mer info här 
Biljetter köper ni via Skärgårdens Trafikantförening, innan evenemanget eller på plats samma dag, all info om den 12 juni hittar ni även där.


Expeditioner med kapten Göran P Sjödin, till Möja!
Vi har släppt försommarens expeditioner ombord på m/s Sjöbris som går till Möja, ön med många sevärdheter! Båturen som utgår från Slussen 08:00 och går ut i skärgården med landstigning på tre olika ställen på ön Möja. Som vanligt är det vår karismatiska kapten Göran P Sjödin som guidar med sin stora kunskap om kultur och skärgårdshistoria. Dessa båturer är populära och några datum börjar snart bli fullbokade, passa på att boka era biljetter idag! - Läs mer och boka här


Matkryssningar - Matglädje på klassiska ångbåtar!
ÅNGBÅTARNA NORRSKÄR & STORSKÄR
En resa med mat i Stockholms Skärgård, njut av en fika, lunch eller middag i historiska matsalonger med vackra utsikter.
Båtturen startar och avslutas på Strömkajen nedanför Nationalmuseum, med stopp i bland annat Vaxholm. Välj en mellan en rundresa eller hoppa på och av längs vägen.
Mer info här


Hyr din egen båt
Minnesvärda ögonblick med nära & kära
Vi skräddarsyr din upplevelse!
Mer info här

Externa länkar och dokument

Aktuellt på Blidösundsbolaget


Turer sommaren 2024