Båttaxi Båtturer Charter
Båttaxi
Dagstur Ängsö
Båttaxi Båtturer Charter
Båttaxi Båtturer Charter
Båttaxi Båtturer Charter
Båttaxi Båtturer Charter
Båttaxi Båtturer Charter

Gula Båten - Taxibåt Båtturer Båtcharter

Gula Båten erbjuder båttaxi, transporter och rundturer i norra Stockholms skärgård. Vi kör turer till Ängsö nationalpark men taxibåt kan även chartras för bad, kajak, dyk och fisketurer eller företagsevent.
Handikappvänligt Husdjur välkomna Barnvänligt Teambuilding Rullstolsanpassat Familjeaktivitet I den skiftande skärgården Tillgänglighetsanpassat

Information

Vi rör oss i områdena Vettershaga - Furusund - Husarö Finnhamn- Siaröfortet och ända ut i havsbandet till Rödlöga om man så önskar.

Vår båt är en 30 fots Arronet, byggd 2021 i Öregrund. Otroligt sjösäker och behaglig tack vare en unik gummi-upphängd hytt. All säkerhetsutrustning och flytvästar till alla såklart, upp till 9 passagerare. Båten kan ta ombord rullstolar utan problem men inte inne i hytten.

Båten kostar 1700/timme när den kör och hälften för väntetider eller last/packning.

Ta en tur till magiska nationalparken Ängsö, turer från tex Furusund (20min), Solö Brygga (15min), Vettershaga bro (10min) eller annan valfri upphämtningsbrygga.

Besök Siaröfortet, eller ring oss för idéer på öar att besöka, hemliga badklippor att ha för sig själv.

Packa en matsäck så åker vi ut till ytterskärgården där det bara finns hav, klippor och sjöfågel! Lasta på era kajaker och tält så kör jag er ut, och hämtar några dagar senare. Eller låt oss köra er till någon av områdets fina restauranger och caféer.