cbis:1964067
Arholma Nord, kajak- och cykeluthyrning
cbis:1964067
cbis:1964067
cbis:1964067

Arholma Nord - Äta och bo

Längst ut i Stockholms norra skärgård ligger Arholma Nord. Med horisonten som närmsta granne bjuder havsviken på bekvämt boende, god mat, livemusik, bröllopsfester, Kalla krigets historia, Zipline och ett lugn vid havet.

Underhållning/Sidoaktiviteter Guidade turer Reception Teambuilding Grupper/Paket Sjönära Konferensmöjligheter Familjeaktivitet I den skiftande skärgården

Information

BOENDE
Boende består av 4 hus som ligger utspridda havsviken. Bodskär, Ovanskär, Stormladan och den lilla Sjöstugan. Vi har enkelrum, dubbelrum, familjerum och de mest havsnära rummen i Stormladan.


I alla våra boende ingår alltid lakan, handduk, slutstädning samt frukostbuffé. Kombinera boendet med lunch och middag i restaurangen och kanske en kajaktur Hos oss finns det plats för alla sinnen. Arholmas natur passar perfekt för den som vill ladda batterierna eller kasta sig ut i fartfyllda äventyr. I Batteri Arholma vilar en spännande historia om Kalla kriget.


RESTAURANG
Restaurangen ligger nere i viken med utsikt mot havet. Ta plats på den mysiga uteservering och beställ något svalkande eller njut av en middag från vår rök. Idé är att ha en avslappnad oas mitt i den karga natur som omger havsviken. Därför är det inte bordsbokning utan platsbokning. Tanken är att man kan sätta sig lite vart man vill och om man är ett större sällskap eller har speciella önskemål så löses det såklart.


AKTIVITETER
Hos oss finns en unik natur som inbjuder till utomhusaktiviteter och självklart har vi då ett stort utbud av just aktiviteter. Hyr kajak och cykel eller åk zipline. Missa heller inte att besöka Batteri Arholma, ett stycke svensk militärhistoria från kalla kriget. Avsluta sedan dagen med en bastu vid havet. Perfekt för såväl den aktiva familjen som teambuildning för konferensgruppen.

Externa länkar och dokument

Vår restaurang

Boende


Vägbeskrivning

Buss eller bil till Simpnäs och sedan Waxholmsbåt över till Arholma.
På sommaren går även båt från Strömkajen, Norrtälje och Nord/sydliga båtlinjen. Kolla Waxholmsbolaget.se