cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
Waxholms bed & breakfast
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260
cbis:1940260

Vaxholms Bed & Breakfast

Välkommen till Vaxholms Bed & Breakfast! Ett litet hemma-hos-hotell i centrala Vaxholm. Boendet finns i Vaxholms äldre villakvarter, bara ett stenkast från vattnet och några hundra meter från Vaxholms centrum med gästhamn, caféer, restauranger och skärgårdsbåtar.

Servering Självhushåll Öppet året runt Konferensmöjligheter I den spännande småstaden

Information

På Vaxholms Bed & Breakfast finns boende i två rum. Studion har plats för två personer och Familjerummet har plats för fyra. Båda rummen ligger i bottenvåningen av 1930-talsvillan och har egen ingång från gatan och uteplats utanför dörren. Här är sängarna bäddade när du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål, hårtork och annat som du kan behöva under din vistelse. Båda rummen har också ett eget pentry med kaffebryggare, mikro, kylskåp och en kokplatta där du kan tillreda enklare måltider. Välj om du vill boka inklusive frukostkorg eller om du föredrar att handla på egen hand. Kaffe och te finns alltid på rummet. Välkommen till skärgården och känn dig som hemma!


Butik
På innergården bakom Vaxholms Bed & Breakfast hittar du en av Vaxholms minsta butiker. Här ligger fokus på lokala produkter och svenskt hantverk. Bland annat hittar du det populära Vaxholmstyget och lokal keramik. Du kan också ta en soppa eller kaffe med hembakat i trädgården.

Trädgårdscaféet på Vaxholms Bed & Breakfast
Onsdag – fredag öppnas trädgårdscaféet upp där du kan njuta av veckans soppa med foccaccia, hembakat och våfflor. Slå dig ner i Växthuset eller i trädgården där det är glest mellan borden. Eller ta med hem om du hellre vill.


Konferens 
Hemma-hos-konferens i Växthuset
Ibland behöver man komma iväg från kontoret en dag – eller kanske bara några timmar – för att samla gruppen, fokusera tankarna och prata ihop sig. Välkommen hem till Vaxholm bed and breakfast.
I Växthuset, på den lugna innergården kan ni konferera utan att någon stör. Ni är de enda gästerna och har både Växthuset och innergården helt för er själva. Fika, lunch och middagar tillagas bara för er.
Växthuset är öppet för konferenser för grupper på upp till 12 personer från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig några grader ovanför nollan. Om regnet piskar mot rutorna och vinden viner tänds brasan i kaminen som får sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställs dörrarna på vid gavel, eller också flyttas samtalen ut till innergården och skuggan under bigarråträdet.

Konferenspaket
Halvdagskonferens I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukas kaffe och frukostfrallor upp när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat hembakat kaffebröd. Ni kan också beställa till lunch som även den serveras i Växthuset.

Heldagskonferens
I heldagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras morgonfika med kaffe och frukostfrallor, lunch och eftermiddagsfika med nybakade bullar och annat hembakat kaffebröd.

Företagsmiddag
Ni kan också boka Växthuset för en enskild företagsmiddag. Då lagas maten bara för er, och ni har hela Växthuset och innergården för er själva hela kvällen. Menyn bestäms tillsammans och maten serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skicka runt.

Här finns fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte heller några problem. Välkomna från kl. 18 till 22. Vill ni stanna över natt? Alla konferenser kan kombineras med övernattning. I Vaxholms B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.

Teamaktiviteter på Vaxholms Bed & Breakfast
Vill ni bryta av dagen med en aktivitet? Välkomna in i köket! Här erbjuds workshops i pralintillverkning och kanelbullebak. Ni kan också delta i cook-along där ni är med och lagar kvällens middag. Vill ni hellre lära er mer om det gamla Vaxholm bokar ni en guidad stadsvandring. Då vi promenerar tillsammans genom Vaxholms äldsta kvarter medan vi berättar mer om hur livet kunde te sig här bland soldater, fiskare och sommargäster vid slutet av 1800-talet.


Övrig info
Ibland är trädgården abonnerad och då håller vi stängt. Ta gärna en titt i http://vaxholmsbedandbreakfast.se/events/ om du vill vara säker på att det är öppet just när du har planerat att komma. Det är också alltid öppet på webben om du vill förbeställa dina varor, eller få hemleverans.