cbis:1964220
cbis:1964220
cbis:1964220

Skåvsjöholm konferens & möten

Välkommen till Skåvsjöholm, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Vill ni lägga mer tid på mötet och mindre tid på resan?

Servering Teambuilding Frukost Sjönära Konferensmöjligheter På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

På Skåvsjöholm är atmosfären och miljön lika viktiga som maten, tekniken, rummen och aktiviteterna. Och när allt fungerar och hänger ihop blir upplevelsen komplett, vad man på Skåvsjöholm kallar ett prickfritt möte.

Möteslokalerna
På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler och en exklusiv konferensvilla. Lokalerna passar den mindre gruppen med 3-4 personer såväl som stora med upp till 110 deltagare. Alla möteslokaler har dagsljus och de flesta har härlig havsutsikt.

Maten
Måltiderna som serveras i restaurangen är lika uppskattade som miljön. Här lovordar gästerna ständigt den utsökta maten. Efter middagen kan du njuta av utsikten övet vattnet, kvällssolen och strandpromenaden från baren.

Gästrummen
På Skåvsjöholm finns 87 enkelrum och 10 dubbelrum. Alla 85 hotellrum i huvudbyggnaden är nyrenoverade i mars 2020 och har en rofylld utsikt över vattnet.

Aktiviteterna
Vare sig ni vill bättra på teamkänslan, utveckla individerna eller roa deltagarna så kan Skåvsjöholm erbjuda rätt typ av aktivitet. Några exempel är inomhusboule, en mängd provningar och egen träskbana.