Möten, konferenser och events i naturskön miljö
Pool
cbis:1964221
cbis:1964221
Möten, konferenser och events i naturskön miljö
cbis:1964221
cbis:1964221
Hotellrum
cbis:1964221
Café
Båthus
cbis:1964221
Konferenslokal
cbis:1964221
Styrelserum
cbis:1964221
cbis:1964221
cbis:1964221
cbis:1964221
cbis:1964221

Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö! Oavsett om du besöker oss som affärsgäst, mötesarrangör eller weekendbesökare så finns det något för dig. Du bor i en mysig och harmonisk miljö med bykänsla. Stillheten finns alltid inom räckhåll samtidigt som samvaron och gemenskapen är påtaglig.

Take away Wifi Spa/Relax/Bastu/Gym WC Fullständiga rättigheter Parkering Reception Bussparkering Servering Rum med WC/dusch Teambuilding Öppet året runt Frukost Närproducerat/Ekologiskt Konferensmöjligheter På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

Med naturen som närmaste granne är det lätt att mötas med ett öppet sinne. Håll ditt möte på en klippa eller börja dagen med en rask promenad kring Näsuddens naturreservat. Bryggan gör det enkelt att med båt snabbt ta sig ut i Skärgården för många sköna naturupplevelser.
Hotell, konferens, kick-off och events på en egen halvö i Stockholms norra skärgård, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här ligger Runö Möten & Events omgivet av vatten och natursköna områden. Med ett naturreservat på ägorna och gott om aktivitetsytor ute och inne är det en plats där många kan utvecklas tillsammans. Hotell- och konferensanläggningen erbjuder boende för såväl affärs- som privatgäster. Den KRAV-certifierade restaurangen lagar mat med stor omsorg för både konferens- och privatgäster. Under året erbjuds även temamiddagar och bruncher vid utvalda tillfällen – håll utkik.


Konferens 
På en halvö i Södra Roslagens skärgård, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda ligger platsen där stora möten händer. Vi anser att alla möten är stora möten. Och då menar vi inte att ni måste vara många som träffas. Varje möte har som bekant en stor betydelse. Genom våra certifierade mötesrådgivare och kunniga personal tar vi hand om varje möte, konferens och event med största engagemang och omsorg. Läs mer och boka här


Hotell
Våra nio hotellhus ligger utspridda över en naturskön kulle. Precis som övriga byggnader syns tydligt Axel Grapes aktiekur från 50- och 60-talet med rödputsade fasader och hus i gult tegel. Husen har hotellrum för 20-30 personer. Dessutom finns det mötesrum för lika många, vilket gör det lätt för den lilla gruppen att hålla ihop och mötas lite mer avskilt. Läs mer och boka här


Resturangen
I restaurangen serverar vi frukost, lunch och fika från bufféer. Lunchen har alltid en varmrätt plus ett vegetariskt alternativ samt sallad, soppa och hembakat bröd. Middagarna i konferenspaketen består av tre rätter; förrätt, varmrätt och dessert. Allt kring mat och dryck är väl genomtänkt för att följa de riktlinjer som är en del av KRAV- och Svanenmärkning. Dessutom har vi ett eget bageri där det mesta av det som serveras på fikabufféerna bakas.


Vägbeskrivning

Vår mötesplats ligger precis innan centrala Åkersberga med havet på två sidor om oss och naturreservatet på den tredje. Här finns en stor avgiftsfri parkeringsplats, inklusive laddplats för elbil, för dig som kommer med bil.

Med lokaltrafik från Stockholm -Roslagsbanan (restid ca 40 min)
Ta Roslagsbanan från Östra station (T-bana Tekniska högskolan) till Åkersberga och sedan taxi (ca 5 km) eller stig av redan vid Åkers Runö och promenera 2 km.