Pensionat Solgården i Grisslehamn
Pensionat Solgården i Grisslehamn

Pensionat Solgården i Grisslehamn

Upptäck Grisslehamn och bo på ett äkta skärgårdspensionat i genuin 30-talsmiljö. Pensionatet grundades 1932 och har sedan dess varit en självklar plats för gäster som vill uppleva trivsamt boende i skärgårdsmiljö.

Vi finns mitt i byn och du har gångavstånd till havet, caféer och restauranger. 

 

Vid Roslagsleden Servering Självhushåll Frukost Uthyrning Konferensmöjligheter Familjeaktivitet I den spännande småstaden I den skiftande skärgården

Information

På Pensionat Solgården bor du i ett genuint Skärgårdspensionat med anor från 30 – talet bland kakelugnar, gavelsängar och pottskåp. Här finns en stor lummig trädgård som erbjuder rofyllda dagar, endast ett stenkast från Grisslehamns centrum.


Samla dina vänner, släktingar eller arbetskamrater till en vistelse på Solgården. Här kan du laga mat i det trivsamma köket och avsluta med mys framför brasan. 

Att göra i och kring Grisslehamn
På Pensionat Solgården kan du hyra cyklar och få hjälp kartor och tips på vackra dagsturer. För dig som vill vandra rekommenderar finns Roslagsleden i närheten.
Gott och blandat i Grisslehamn
I hamnen finns både färsk och rökt fisk, chokladbutik med café. Vill du shoppa ska du besöka Edblad som har sin design och klädbutik intill färjeterminalen. Sommartid finns det ett antal restauranger att välja mellan. Musik och dans på restauranger och flera konstutställningar. Blir du badsugen finns det både sandstrand och klippor inom gångavstånd från Solgården. Åland tur och retur I samarbete med Eckerölinjen erbjuder Pensionat Solgården alla gäster gratisbiljetter.


HYR SOLGÅRDEN
Under lågsäsong med undantag för vissa helger kan Ni hyra hela pensionatet. 4 dubbelrum för 8 personer, kök, matsal och sällskapsrum. Våra gäster har haft släktkalas, födelsedagskalas, företagskickoff, kompisträffar m.m.Läs mer här


STUGOR
Pensionat Solgården har utökats med stugor för självhushåll, de ligger i den lummiga trädgården som du som gäst är varmt välkommen att njuta av. Läs mer här


KONFERENS
Vi tar emot små kurs- och konferensgrupper som själva ordnar med lunch och middag. Vi erbjuder övernattning med frukost och konferenslokaler. Om så önskas kan vi ordna med för-och eftermiddagsfika med hembakade bullar. Ni använder köket för självhushåll eller catering. Eller boka lunch och middag på någon av restaurangerna i byn:
Hotell Havsbaden: 0175-30930
Akilles Tarverna: 0175-30085 
Läs mer om konferens här

Externa länkar och dokument

Att göra i Grisslehamn

Om oss