cbis:2119281

Österåkers multiarena

Österåkers multiarena är drygt 13 000 kvadratmeter som möjliggör för många aktiviteter och evenemang för idrott, mässor, konferenser, möten och kulturevenemang får också plats på arenan.

Wifi WC Parkering Öppet året runt Familjeaktivitet I den spännande småstaden Tillgänglighetsanpassat

Information

Österåkers multiarena är drygt 13 000 kvadratmeter stor med sex specialinredda idrottshallar för innebandy, basket, friidrott, gymnastik, bordtennis och klättring. Även arenans öppna ytor erbjuder aktivitet som boule och löpning. Dessutom finns en välkomnande reception med kafé – allt på plats för ett aktivt liv och inspirerande möten.


Arenan möjliggör för många andra aktiviteter och evenemang än idrott. Mässor, konferenser, möten och kulturevenemang får också plats på arenan.


För att möta dagens och framtidens behov är dett viktigt med flexibla miljöer som kan möta många intressen och varierande behov.


Österåkers multiarena är en del av och ett verktyg för kommunens vision möjligheternas skärgårdskommun. Med sina besökare som medskapare, blir arenan den flexibla mötesplats som behövs för en hållbar utveckling.