cbis:2184169

Kajak och Uteliv, Furusund

Här börjar ditt kajakäventyr! Vi på Kajak&Uteliv hjälper dig att få en fantastisk kajakupplevelse. Vi utgår från våra två kajakbaser i Stockholms norra skärgård, Gräddö och Furusund men hela skärgården ligger och väntar på dig.

Guidade turer Teambuilding Grupper/Paket Öppet året runt Uthyrning Familjeaktivitet Kurser/Utbildning I den skiftande skärgården

Information

Kajakbasen i Furusund ligger bredvid Furusunds brygga, framför Furusund Värdshus. Här hyr du kajak för den egna utfärden, kanske ner mot Högmarsö och Sveriges äldsta nationalpark Ängsö är på ett lagom paddelavstånd. Kajakbasen bemannas endast vid förbokning.
Här kan du hyra kajak för den egna utfärden, kanske ner mot Högmarsö och Sverige äldsta nationalpark Ängsö är på ett lagom paddelavstånd.

Kajakuthyrning 
Förverkliga din paddeldröm, hyr kajak det perfekta sättet att koppla av och njuta av naturen och lugnet. Kajak och Uteliv bedriver en högklassig uthyrning av kajak i Stockholms skärgård. För din egen säkerhet vill vi att du paddlar tillsammans med någon och gärna att du deltagit i en guidad tur, kurs eller har ett Paddelpass sen innan.


Stand Up Paddle
Stand Up Paddle, förkortat SUP, kan kortfattat förklaras som att du står upp på en bräda samtidigt som du tar dig fram med hjälp av en paddel med längre skaft. Hos oss kan du både gå kurser och hyra brädor för den egna turen.

Gruppevent och konferenser
Välj ett aktivt och avkopplande gruppevent med kajakpaddling i Roslagens natursköna skärgård norr om Stockholm. Kajak & Uteliv hjälper er gärna med att skräddarsy Er konferens eller andra gruppevent. Ingen grupp är för liten eller för stor, vi ordnar paddlings alternativ till alla. Privatlektion eller egen kajakguide Vi hjälper dig gärna att ta nästa steg i din paddelutveckling med hjälpa av en privatlektion, där allt fokus ligger på dig. Läs mer om privatlektioner här... Vi kan även guida dig och ditt sällskap under en eller flera dagars kajaktur om ni önskar det. Pris vid förfrågan.


På gångavstånd från kajakuthyrningen finns:
Furusund Värdshus med hotell och restaurang.
Furusunds Gästhamn med hamnkrog.
En skärgårdskiosk med glass, godis mm.
Bensinmack med begränsat utbud av livsmedel.

Externa länkar och dokument

Kajakbasen i Furusund


Kajakturer och kajakkurser från Furusund