cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767
cbis:1539767

Hotell Furusund - avkoppling, fest & möten

I Stockholms norra skärgård finner du Hotell Furusund med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck.

Underhållning/Sidoaktiviteter Husdjur välkomna Wifi Spa/Relax/Bastu/Gym WC Fullständiga rättigheter Parkering Reception Servering Öppet året runt Frukost Sjönära Konferensmöjligheter På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

Välkommen till Hotell Furusund, ett personligt boutiquehotell i Stockholms norra skärgård med ett naturnära läge och fantastisk utsikt över havet. Vi erbjuder en lugn och rogivande atmosfär på hotellet med ljusa rum, mjuka textilier och historiska detaljer i alla våra 16 hotellrum. 


Hotell Furusund är den perfekta platsen för avkopplande weekends, festligheter, bröllop och konferenser. Vår lugna och natursköna miljö ger en unik inramning för alla tänkbara evenemang.


Mat & dryck i Stockholms skärgård
Välkommen till Hotell Furusunds Restaurang där gränsen mellan skärgårdens vågskvalp och de ljusa inomhusmiljöerna knappt är märkbar. Vi erbjuder unika matupplevelser, fantastiska vyer och personlig service. Välj mellan klassiska rätter och moderna alternativ på menyn eller beställ en drink i barloungen som du kan njuta av på vår soliga terrass. När du väl har landat hos oss i Furusund så är du långt borta från allt vad vardagen inneburit. De stora kryssningsfartygen glider tätt förbi restaurangen - en upplevelse för både stora och små gäster.
I restaurangen kan du njuta av en svårslagen frukostbuffé, en familjehögtid, en romantisk middag eller en viktig affärslunch. Maten är en stor del av upplevelsen här och vi erbjuder säsongsbaserade menyer med riktigt bra råvaror.
Läs mer och boka bord här


Valvet SPA & Relax
Valvet SPA är beläget en trappa ner i våra vackra källarvalv . Här kan du förboka behandlingar vare sig du gästar oss för weekend, konferens eller kommer utifrån. Välj mellan till exempel massage, ansiktsbehandling eller varför inte en fotmassage. 
Boka SPA här


Konfererens 
Här kan du och kollegorna mötas i en kreativ miljö där det är lätt att fokusera och skapa produktivitet under konferensen. En pärla för konferens i skärgården där vacker natur och avkopplande miljöer ger utrymme för utvecklande möten i kombination med lokalproducerad mat av hög kvalitet, god dryck och fartfylld fest.
Boka konferens här


Välkommen till Hotell Furusund i hjärtat av Roslagens skärgård. Boka din vistelse hos oss och upplev det bästa som Roslagen har att erbjuda.

Externa länkar och dokument

Valvet SPA

Evenemang på Furusund


Vägbeskrivning

Furusunds restaurang ligger i Roslagen, i Stockholms norra skärgård. Hit kan du ta dig med bil, buss eller båt. Önskar du äta middag i vår restaurang och sen ta buss tillbaka till Norrtälje så går det bra, sista bussen går vid 22-tiden på fredagar från Furusunds hotellplan som ligger 400 meter från hotellet. Från Norrtälje kan du sen med enkelhet ta buss vidare till Stockholm. Här kan du planera din resa till och från Furusund 


Parkering
Vi har ett fåtal parkeringsplatser som tillhör hotellet. Dessa går ej att boka i förväg. Det finns två  stycken större betalparkeringar som är belägna strax innan du når värdshuset. Här kan bilen stå över natten. Avgift erläggs i automat intill parkeringen.
Laddstolpar för elbil
Värdshuset har 2 st elbilsparkeringar på baksidan av byggnaden. Har du elbil laddar du den mot en mindre avgift som betalas i receptionen.