cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390
cbis:1954390

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen mellan Sverige och Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast två timmar i en riktning.

Konferens, restaurang och aktiviteter med mera hittar du hos Eckerö Linjen

Underhållning/Sidoaktiviteter Wifi WC Fullständiga rättigheter Parkering Bussparkering Servering Grupper/Paket Öppet året runt Konferensmöjligheter Närhet till buss/tåg Familjeaktivitet I den skiftande skärgården Tillgänglighetsanpassat

Information

Förutom kryssningsverksamheten med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud av resepaket på Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller en av 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor. Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbussar dagligen till samtliga M/S Eckerös avgångar. Ombord finns flera restauranger, bar Klubb Kuling där det bjuds på underhållning alla dagar med fartygets kryssningsvärdar och gästartister samt en välsorterad taxfreebutik. Under sommarmånaderna flyttar en del av underhållningen ut på soldäck, där du förutom livemusik även får njuta av frisk havsluft samt en vidsträckt utsikt över Ålands hav. Upptäck sjöfartsstaden Mariehamn Mariehamn är Ålands enda stad. Liten, men med ett spännande utbud av nöjesliv, shopping, sevärdheter och badstränder. Shoppa i butikerna längs gågatan, besök de fina museerna och njut av god mat på någon mysig restaurang eller uteservering. Du hinner upptäcka det mesta - här har du promenadavstånd till allt, inte minst havet.

Restaurang
Kombinera det bästa av två världar – god mat och milsvid havsutsikt under en dagskryssning till Åland. Ombord på M/S Eckerö kan du njuta av god á la carte eller frossa i vår bufférestaurang Bornholm.
Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud både ombord och iland på Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast 2 timmar enkel väg. Ombord kan du spendera tiden på många roliga sätt. Njut av läcker à la carte i restaurang Rospiggen, god mat i bufferestaurang Bornholm, liveunderhållning eller varför inte fynda till fina sjöpriser i taxfreebutiken. Ombord finns också flertalet mötesrum.
Vi är väldigt måna om att maten vi serverar i alla våra restauranger skall vara god och vällagad. Vi samarbetar med många småskaliga producenter runtom i vår närregion både i Roslagen och på Åland och väljer gärna råvaror enligt säsong. Våra kockar plockar helt enkelt ut guldkornen och skapar en måltid du sent kommer att glömma. Menyerna återspeglas av säsongen och i bufférestaurangen varierar temat från skärgårdsbord, påskbord, viltbord till julbord.
Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbussar dagligen.Vi erbjuder också resepaket till Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller någon av de 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor.Konferens på Eckerö Linjen

Kasta loss från kontoret och ha en inspirerande dag på Ålands hav. Våra mötesrum med havsutsikt ger extra krydda åt kreativiteten. Ombord äter du gott och kopplar av till milsvid havsutsikt. Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud både ombord och iland på Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast 2 timmar enkel väg. Utöver att ha möte ombord i något av våra mötesrum, som rymmer upp till 80 personer, kan du äta gott i någon av våra restauranger, koppla av till liveunderhållning, fynda i vår välsorterade taxfreebutik eller bara njuta av den fantastiska havsutsikten. Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbuss dagligen till samtliga M/S Eckerös avgångar. Är ni en större grupp så hämtar bussen er från överenskommen plats. Vi erbjuder också resepaket till Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller någon av de 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor.

Aktiviteter-
Åland är det perfekta resmålet för all slags aktiviteter. Det ligger nära men ändå utomlands. Eckerö Linjen trafikerar den kortaste vägen över Ålands hav och båtresan tar endast två timmar enkel väg.
Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö är Eckerö Linjen en stor arrangör av turistiska resepaket från Sverige till Åland. Vi förmedlar de flesta hotell, gästhem och cirka 400 stugor runtom på Åland.
Åland är kanske litet till storlek men här finns aktiviteter för alla smaker. Testa fiskelyckan och fånga storgäddan, träna upp svingen på någon av de två golfbanorna eller boka in en avkopplande resa där middagen ingår. Runtom på Åland finns mängder av vandringsleder att upptäcka, discgolfbanor att utforska och massor med sevärdheter att besöka. Åland är också ett perfekt resmål för den som gillar att ta sig runt på cykel. Längs de flesta huvudvägar finns en cykelbana eller åtminstone en mindre väg som slingrar sig genom det vackra skärgårdslandskapet. Där vägen tar slut tar skärgårdsfärjan vid och du kan ta dig längst ut i till de små öarna i yttre skärgården.
Vi på Eckerö Linjen är ålandsexperter och hjälper dig med att pussla ihop hela din reseupplevelse med resa, boende och aktivitet, oavsett om du reser med familjen eller i grupp.