cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194
cbis:642194

Catch & Relax – Fiske och skärgårdsupplevelser

Guidade fisketurer hel-eller halvdag samt fiskepaket med övernattning. Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Vi fiskar främst efter gädda, abborre och under den kallare perioden även havsöring.

Teambuilding Grupper/Paket Kurser/Utbildning I den skiftande skärgården

Information

Kompisfiske – Ta med någon när och kär alternativt ett antal vänner på en oförglömlig dag i Skärgården. Alla behöver komma bort från ansvar och förpliktelser och ha en avkopplande stund. Kul och trevligt!

Familjefiske - En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir ett oförglömlig upplevelse och en minisemester! Bara båtfärden blir ett äventyr i sig. Att åka ut med en fiskeguide kan ge ny inspiration efter otaliga försök från bryggan. Vilken lycka när fisken krokas! Våra större båtar känns också för de mindre barnen som en mycket säker och bekväm plats.

Flugfiske från båt - En dag utan fiske är en bortslösad dag, var det någon som sa. Flugfiske är kanske den mest mytomspunna fiskemetoden av alla. Det är helt enkelt något magiskt med flugfisket. Att glida genom vattnet, känna naturen nära och dess kraft är något helt fantastiskt. Perfekt både för den erfarne och den som aldrig prövat på flugfisket, vem som helst kan lära sig grunderna. Vi tar mx 2 personer i båten. Om det är avancerade flugfiskare så kan 3 personer gå. Priserna inkluderar flytväst/flytoverall, all fiskeutrustning, förmiddags- och eftermiddagsfika med bulle/kaka samt kalla drycker. Bokar ni en heldag även en lättare lunch.

Fiskepaket - Fiske är en möjlighet att upptäcka och uppleva skärgården. Njut av en dag i en säker båt tillsammans med en professionell fiskeguide. Efter en spännande dag på havet slappnar du av på det ärevördiga Waxholms hotell med bastu och middag och somnar till ljudet av havet. Paketet och dess pris är för två personer.


1 dags fiskepaket inklusive båt, fiskeguide, lunch och en natts övernattning i dubbelrum på Waxholms Hotell.
Bokning: Paketet är för två personer.
Lunch och boende bokas på automatiskt efter att du valt antal paket i bokningens första steg. Om du vill kommat till Vaxholm och bo natten innan fisket så vänligen meddela oss det på [email protected]Fisketurerna utgår från Vaxholms gästhamn, båtplatsen ligger i höjd med Systembolaget.
HEL eller HALVDAG: Heldagsturer kl. 9.00-17.00, halvdagsturer kl. 8.00-12:30 alt 13:30-18.00
BOKNING: Välj tillfälle: Halvdagstur kl. 08.00-12.30 eller kl. 13:30-18:00. Heldagstur kl. 09:00-17:00. Fyll därefter i vilken typ av biljett du önskar: Fiske för 2, 3 eller 4 personer. Sätt 1 i rutan vid önskat antal. Du köper således 1 gruppbiljett som är giltig för olika antal personer. * Minimipris vid bokning är samma pris som för 2 personer. Vill du boka för 1 person skriver du 1 i rutan vid Fiske 2 personer. Medföljande voucher med mötesplats.

Externa länkar och dokument

Mer information


Vägbeskrivning

Fisketurerna utgår från Vaxholms gästhamn, båtplatsen ligger i höjd med Systembolaget.