cbis:1953061
cbis:1953061
cbis:1953061
cbis:1953061
cbis:1953061
cbis:1953061

Adventure North - guidade vandringar

Adventure North erbjuder guidade och ledarledda vandringar och spännande övernattningar på samtliga vandringsleder i Roslagen och Uppland. Turer efter önskemål kan arrangeras.

Guidade turer Teambuilding Grupper/Paket Öppet året runt På den levande landsbygden

Information

Vandringarna sker genom Roslagens härliga natur där vi bland annat får tillfälle att njuta av de gamla vallonbruken. Adventure North erbjuder ett antal upplevelser som tex, "Familjens Kvalitetsstund" och "Vildmarksweekend".


-VANDRA MED EN LIVSCOACH
Naturen är en fridfull och säker plats att komma i kontakt med sig själv och vad du vill åstadkomma i livet. Varför då inte kombinera en halvdags vandring i härlig skogsmiljö med att skapa ditt livs äventyr. På den här vandringen blir du guidad av en livscoach för att förverkliga ditt syfte och dina drömmar samt förtydliga din riktning i livet. Naturen kommer att ge dig energin så att du kan känna att allt är möjligt. Du är unik. Du har ett val. Du har förmågan att skapa ditt eget liv. Lev ditt liv som du själv vill. Make your life adventure.


-GUIDAD VANDRING MED ÖVERNATTNING
Följ med på en tur som både innehåller besök i vallonbruk och vandring i uppländsk natur. Ett perfekt alternativ för dig som vill komma ut och gå lite samt få en lugn stund i naturen. Övernattning i naturen sker under tarp eller i vindskydd. Ta tillfälle till egentid, meditation eller en personlig coachning. Turen inkluderar mat och dryck (vatten) samt sovsäck och liggunderlag.


- FAMILJENS KVALITETSSTUND
Ta med familjen ut i naturen, ni får en härlig familjestund med fokus på enkelheten. Vi passar på att titta på sevärdheter som ”Vallonbruk” och vår underbara uppländska natur. Den främsta meningen med den här turen är att ni som familj ska få samverka och gemensamt få med er en upplevelse i livet. Barnen får pröva att tälja sin egen grillpinne tillsammans med dom vuxna. Vi anlägger oxå en lägereld tillsammans så att vi har något att testa våra grillpinnar över. Vi pratar om allemansrätten och bland annat hur man klär sig rätt, vi tittar på lite olika praktiska saker som är bra att ha med sig när man går ut på tur, kort som lång. Tider ca: - Samling Bennebols Bruk: kl:11:00 - Avslut Bennebols Bruk: kl:15:00 Bra att veta - Max antal deltagare: 6st. - Vi vandrar ca: 40 min till en lägerplats. - Medtag kläder efter väder. - Bekväma skor att gå i är nödvändigt. - Mobilen skall vara i flygplansläge under vandringen. - Hundar är välkomna men skall hållas kopplade under hela turen. När ni har bokat skickar jag ett e-mail till er med specifika detaljer ang just er upplevelse. Inkluderar: -Mat och dryck (Vatten) Priset avser per Familj och Dag.


Kontakta Adventure North för bokning och mer information!