Vandrare i barrskog längs Roslagsleden

Det årliga vandringseventet i Roslagen

Roslagsmarschen går av stapeln i september varje år. Välj mellan att gå en, två och tre mil längs vackra Roslagsleden tillsammans med oss. Lederna går genom ståtliga skogar och öppna landskap, längs lugna kanaler och över karja klippor längs kusten. Häng med på Roslagsmarschen - ett socialt vandringsevent som varje år lockar hundratals vandrare som vill njuta av härlig stämning, gemenskap och fantastisk vandring under en dag tillsammans.

Roslagsmarschen 2023

Den 9 september är det dags för Roslagsmarschen 2023! Årets vandring kommer att ha sitt nav på Väddö Sportcenter tillika Vikingalunden ca tre mil norr om Norrtälje, ca 8 mil öster om Uppsala och ca tio mil norr om Stockholm. Du tar dig till platsen med såväl bil som buss. 

Den stora nyheten för 2023 års vandring är att eventet blir en folkfest i målområdet. Vikingalunden kommer att förvandlas till en plats med något för alla, gammal som ung, oavsett om du är vandrare eller inte. Så ta med hela familjen, kompisgänget eller kollegorna och bli en del av denna rOslagbara tradition. 

Här finns möjlighet att välja bland tre sträckor, beroende på vilken längd och svårighetsgrad som passar just dig. Sträckorna bjuder på såväl skogsupplevelser och en levande landsbygd som havsutsikt och en skiftande skärgård längs slingrande stigar, stränder och grusvägar. Under vandringen erbjuder vi som vanligt fika- och matstationer i vacker miljö.

Viktig information till dig som ska vandra!

Boka din plats här

Klicka på "Läs mer" för att komma till bokningen.

Evenemang under dagen

Boenden i närheten

Kommer du långväga eller vill göra vandringen till en längre upplevelse? Här kan du läsa mer om de boenden som finns i närheten av eventområdet. 

Valda filter: