cbis:1951800
cbis:1951800
cbis:1951800
cbis:1951800

More Activities

Vi erbjuder olika typer av aktiviteter samt upplevelser för både företag och privatpersoner. Våra aktiviteter är mobila och har vi både utrustning och expertis att hitta det upplägget som bäst passar dig eller din grupp. Fråga oss gärna om ett skräddarsytt upplägg eller läs mer om våra färdiga paketeringar genom att först välja destination i flikarna ovan.

Teambuilding Grupper/Paket Öppet året runt Uthyrning Vid det berikande bruket Konferensmöjligheter I den spännande småstaden På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

Företaget har ett brett utbud av upplevelser som lätt anpassas just efter era önskemål. Välj mellan allt från adrenalinfyllda äventyr i skärgården till guidad rundvandring i en spännande miljö. More Activities är ett av få aktivitetsbolag som erbjuder en sådan bredd av egenproducerade aktiviteter både på land och vatten. Personerna bakom More Activities Stockholm har en genuin och lång erfarenhet av skärgården och aktiviteter på land, vatten, fjäll och internationellt. Detta skapar en unik leverantör som sätter kvalité, säkerhet och miljö i fokus.


AKTIVITETER I ROSLAGEN


- Via Ferrata i Dannemora gruva
Under tre timmar utforskar vi Dannemoras tre gruvor: Södra Silvbergsgruvan, Svavelgruvan och Djupgruvan. Vi tar oss ned till ca 70 meter ned i gruvorna via ett Via Ferrata-system. Klättringen är enkel och rolig och kräver inga förkunskaper.


-Höghöjdsbana i Gimo
Vår höghöjdsbana och zipline står nu färdig med sina svindlande höjder. Klätterapa eller trädkramare, gammal som ung, detta är ett höghöjdsäventyr för alla våghalsiga.


-Kajakuthyrning Gimo- Stand Up Paddleboard
Stand Up Paddleboard inkluderande 1 paddel, 1 flytväst, karta, leash och grundläggande instruktioner.


-Kajakuthyrning Gimo- K2 
En och tvåmanskajaker med roder och packutrymme. 


Läs mer och boka här


Boka More Activities för företag
Roliga och kreativa utmaningar inomhus och utomhus som garanterat sätter ett leende på teamets läppar!

Med över 15 års erfarenhet från event- och aktivitetsbranschen har vi utvecklat färdiga koncept som passar de allra flesta företag och syften. Vi skräddarsyr gärna aktiviteter utefter kundens önskemål, med särskild fokus på att hitta spännande upplägg som passar just er. Vi brinner för att sätta ett leende på era läppar och vill att varenda person i gruppen ska tänka tillbaka på aktivitetsdagen med värme.
Läs mer här