cbis:1967727

Kapellskärs Camping

Kapellskärs Camping erbjuder boende för husvagn, husbil och tält. Här finns också stugor samt rum på vandrarhemmet för uthyrning. I alla boendepriser ingår fri busstransfer till och från terminalen och presentkort på dagskryssning till Åland.

Information

Kapellskärs camping har totalt 48 campingtomter med el, 24 husbilsplatser med el och färskvatten direkt i stolpen, 12 campingstugor och 25 tältplatser. Campingen ligger vackert beläget mitt i det fantastiska Riddersholms naturreservat. Stugorna: Stugorna har 4 bäddar, matbord med stolar, soffor och ett mindre pentry. Pentryt är utrustat med kokplattor, micro, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och ett basutbud av glas och porslin. I stugan finns täcken och kuddar och alla sängar bäddas med lakan (ej sovsäck). Ni kan välja att ta med egna lakan eller hyra i receptionen. Alla stugor har en altan med stolar. Dusch, toalett och kök finns i närliggande servicehus. På campingen finns reception med minilivs och kaffeservering, Lekpark, cykeluthyrning, minigolf, bouleplan och hästskokastning. I servicehusen finns dusch, toalett och HWC med dusch, självtillagningskök med matplats, grill och utemöbler. På Kapellskärs camping erbjuds möjlighet för alla husbilar och husvagnar att tömma kassettoalett helt automatiskt i Camper-clean. En automat som tömmer, spolar ur och fyller i sanitetsvätska. Integrerat med camper-clean finns en självspolande station för tömning av gråvatten. För boende på campingen ingår tömningen i campingavgiften. Även tömning för externa gäster mot en avgift. I Riddersholms naturreservat finns fina naturliga sandstränder, vandringsleder i varierande längd och svårighetsgrad. Strandcafé stuga 24 erbjuder kaffe, glass, våfflor, enklare lunchrätter och pizza. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget ångbåtsbryggan i Kapellskär. Ta båten till Lidö, Fejan och Arholma. En trevlig eftermiddagstur. För mer info och priser se: Kapellskärs Camping


Vägbeskrivning

Med bil
Kör E18 från Norrtälje raka vägen ända ned till Kapellskärs hamn. Efter infarten till terminal B svänger ni höger och följer våra skyltar.


Med buss
Buss 631 och 631X från Norrtälje. Närmaste hållplats till campingplatsen är Kapellskärs hamn och närmast till vandrarhemmet är Aspnäs vägskäl. Till Norrtälje går buss 676 från Stockholm och buss 677 från Uppsala. www.sl.se.


Med båt
Sommartid trafikerar Vaxholmsbolaget Kapellskärs brygga. Tabell 27. www.vaxholmsbolaget.se