cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442
cbis:636442

Johanssons Gårdshotell

Johanssons Gårdshotell i Roslagen är ett litet modernt hotell i en unik gårdsmiljö centralt i Östhammar och nära havet. Gårdshotellet består av 15 rum som är charmigt inredda i marin/newportstil med vitmålade eller brunbetsade trägolv.

Fullständiga rättigheter Servering Öppet året runt Frukost Sjönära Konferensmöjligheter I den spännande småstaden I den skiftande skärgården

Information

Till oss kommer ni för arbete, konferens, fira en högtid, umgås med familjen och vänner, överraska din käresta eller “bara” för att koppla av.


På sommaren öppnar vi vår bistro och lilla butik med trädgårdsservering där vi serverar frukost, lunch, fika och middag och gott i glasen. Vi har fullständiga rättigheter 


I butiken finner ni delikatesser, presenter och inredning. Ett perfekt utflyktsmål för mat & dryck, shopping och inspiration. En helhetsupplevelse helt enkelt.


JG,s Bistro - Butik
Bistron och butiken öppnar vi upp på somrarna och har öppet alla dagar i veckan. I bistron serverar vi frukost, lunch, fika och middag och goda drycker. Vi har fullständiga rättigheter.
I vår lilla butik är hyllorna fyllda med fin inredning för sommarstugan eller hemmet eller varför inte något gott för gommen. Perfekta presenter!


Boende
Några av rummen har synliga takbjälkar, tegelväggar och/eller kakelugnar (dock ej eldningsbara). Alla rum har egna badrum, hårtork, TV, Wi-Fi, kylskåp och vattenkokare samt te och kaffe. Frukost serveras i hotellets cafe/lounge eller i den charmiga trädgården om vädret tillåter. Johanssons Gårdshotell är en perfekt plats för både bröllop, födelsedagsfirande, familjeutflykt eller en romantisk weekend. Hotellet kan också erbjuda konferens för både det lilla och det större sällskapet. Gårdshotellet har 2 st hundrum. Vänligen kontakta hotellet för bokning av dessa.


Alla är varmt välkomna!

Externa länkar och dokument

Om oss


Vägbeskrivning

Från Uppsala: RV 288 mot Östhammar. I Östhammar kör höger i rondellen och genom centrum och förbi Konsum och sedan första vänster vid kyrkan, ligger Kyrkogatan 4 mittemot församlingsgården. Från Stockholm: Kör E4 norrut 70km mot Uppsala. Vid Uppsala följ skyltar mot RV 288 mot Östhammar. I Östhammar kör höger i rondellen och genom centrum och förbi Konsum och sedan vänster vid kyrkan och sedan ligger Kyrkogatan 4 mittemot församlingsgården. Från Arlanda: Tag E4 norrut till Uppsala. Från Uppsala enl. ovan. Från Gävle: Kör väg 76 mot Östhammar. I Östhammar kör vänster i rondellen och kör enligt ovan.