Eld utomhus
©Gary Sanoz

Grillplatser i Norrtälje

Tips på grillplatser i Norrtälje kommun

Håstaparken i Rimbo
En park med öppna gräsytor och stora träd. Här finns en stor lekplats och en grillplats med picknickbord. Lekplatsen och de stora träden är belysta.

Borgmästarholmen
Borgmästarholmen är en liten oas i centrala Norrtälje. Här går det bra att grilla vid någon av de iordningställda eldplatserna och njuta av den härliga naturen. Läs mer om Borgmästarholmen.

Färsna gård
Två kilometer från Norrtälje stad ligger Färsna gård. Här kan du strosa omkring i den vackra naturen, hälsa på djuren eller äta picknick i det gröna eller grilla vid någon av de iordningställda eldplatserna alternativt vid de närliggande vindskydden med grillplats. Läs mer om Färsna gård.

Vigelsjö naturreservat
Vigelsjö naturreservat centrala Norrtälje, är ett självklart utflyktsmål för dig som är friluftsintresserad. Nedanför Vigelsjö gård finns en vackert belägen grillplats på udden vid sjön Lommaren. Stanna gärna till och utnyttja grillplatsen. Läs mer om Vigelsjö naturreservat.

Färsna skogslekplats
Här finns en spännande lekplats för dig som gillar äventyr. Börja i banan och fortsätt sedan vidare ut i naturen. Själva skogslekplatsen består av en hinderbana för barn, vindskydd, grillplats och motionsredskap och massor av omgivande natur. Skogslekplatsen ligger på Färsnaområdets motionspår, nära Roslagsleden och inom gångavstånd från Färsna gård. Om du som besökare kommer med bilen är ett tips att parkera på Utvägen. Läs mer om Färsna skogslekplats.

Ridderholms naturreservat
I anslutning till Riddersholms vandringsleder finns flertalet grillplatser i vackra miljöer. Riddersholms naturreservat ligger på Rådmansö. Här kan du vandra nära havet, över ängar och i lummig skog. Läs mer om Riddersholm.

Hitta din grillplats

Klicka på markeringen för att få fram namnet på platsen.