Fridströms buss

VÄLKOMMEN TILL FRIDSTRÖMS BUSSTRAFIK

Vi levererar säker busstrafik till både företag och privatpersoner!

Guidade turer Grupper/Paket Öppet året runt Vid det berikande bruket I den spännande småstaden På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

Företaget arbetar idag med linje-, skol och beställningstrafik samt egen producering av resor. Vårt garage och kontor finns beläget i Rimbo 5 mil norr om Stockholm. Våra kunder är alltifrån kommuner, företag, föreningar, skolor, resebyråer till privata sällskap vi kör både på hemmaplan, i hela Sverige och ut i Europa.
Att resa med buss har sina fördelar. Du kan börja och sluta hemma, du behöver inte ta dig någonstans för att börja resa. Det är säkert och miljövänligt och bjuder på ett fantastiskt socialt umgänge.
På en bussresa träffar du nya vänner – du lever som i en familj. Vi på Fridströms värnar om varandra och arbetar tillsammans. Du är också välkommen till vår familj.


 


HYRA BUSS
Hos oss kan du hyra buss med chaufför enligt Era önskemål, oavsett om du ska åka en kort eller lång bit inom Sverige eller utanför Sveriges gränser.
Att resa med buss har sina fördelar. Du kan börja och sluta hemma, du behöver inte ta dig någonstans för att börja resa.


VÅRA RESOR
Hos oss kan ni ta del av många olika bussresor som passar både stora och små sällskap. Du kan läsa mer och boka våra resor, klicka dig vidare för mer information.

Externa länkar och dokument

Resor 2024