cbis:1938722
cbis:1938722
cbis:1938722 Burviks golf AB

Burvik Golf Resort

Om golf är en stor del av er fritid så erbjuder Burvik speciellt goda förutsättningar. Hjärtat i Burvik är en högklassig golfanläggning för alla naturligt anpassad till roslagsnaturen med allt vad den bjuder av enbackar, mäktiga ekar, branta bergväggar och slingrande vattendrag.

Uthyrning På den levande landsbygden

Information

Här uppfanns slaggolfen. Banan är slopad för spel på vit, gul, röd och nu också orange tee. Här finns också en 3-håls pay & playbana samt ett stort övningsområde och range. Burvik värnar om att medlemmar och gäster ska ha hög tillgänglighet till golfbanan. Stugor och husvagnsplatser finns att hyra vid banan, ca 100 m från 1:a tee, samt golfbilar och -vagnar. Burviks säsongsöppna golfrestaurang ligger med utsikt över golfbanan.

Golfpaket -  inklusive boende och greenfee. Välkommen att spela golf hela dagen och bo bra i trivsamma stugor med självhushåll.


Stuguthyrning på Burvik Golf Resort
På Burvik finns möjlighet att hyra trivsamma stugor med självhushåll. Stugorna ligger vackert med utsikt över golfbanans övningsområde. Husvagns-/husbilsplatserna har utsikt mot golfbanans 18:e hål. Burvik ligger mellan Uppsala och Norrtälje, omkring nio mil norr om Stockholm. Stugorna på Burvik Här finns 10 golfstugor för 4 personer med 2 sovrum (2 sängar per rum) samt 2 golfstugor för 2 personer (1 sovrum med 2 sängar) Alla golfstugor har allrum med TV och bäddsoffa, matplats och kök för självhushåll samt wc/dusch. I kök finns spis med ugn och mikrovågsugn, kaffe-bryggare med filter. Kylskåp med frysfack. Alla stugor har direkt utgång till gemensam gård med sittplatser och grillar. I anslutning till golfbanan finns också en golfrestaurang med fullständiga rättigheter. Restaurangen är öppen maj - oktober.


Burvik Golf Resort är ett för Sverige unikt område där boende, golf och natur är integrerade med varandra. Stugorna ligger vackert med utsikt över Burviks stora övningsområde och golfbanan. Det är 100 m från 1:a tee och ca 200 m till klubbhus med reception och välsorterad shop.


Här ställer du bilen, njuter sen av golfspelet och att umgås. I anslutning till golfbanan finns också en golfrestaurang med fullständiga rättigheter.Vare sig ni är två, ett större sällskap, har företagsgolf, vill boka konferens eller juniorläger bokar ni allt med ett samtal till receptionen.


Golfbanan
Golfbanan är Roslagstraktens bästa och Upplands tredje bästa enligt Golf Digest dessutom en golfpärla vars sjunde hål blev särskilt omnämnt som ett av Sveriges 100 bästa golfhål, allt enligt Svensk Golf.


Golfbanan är ett mästerverk ritat av Bengt Lorich. Den ligger naturligt anpassad till roslagsnaturen med allt vad den erbjuder av enbackar, mäktiga ekar, branta bergväggar och slingrande vattendrag.


Banan är anpassad i längd så att även de som spelar från röd tee får en roligare golf och får använda alla klubbor i bagen.


Efter 9 hål passerar ni restaurangen för en kort paus och förfriskningar. Vattenposter finns vid nedre klubbhuset, vid 3:ans green, vid kiosken vid 10:ans tee och vid 13:e tee. Toaletter finns i klubbhus, vid 3:ans green och 13:es tee.