cbis:1943751
cbis:1943751
cbis:1943751
cbis:1943751
cbis:1943751

Boka Uppland

Boka Uppland är ett bokningsföretag specialiserat på gruppresor i Uppland och som gärna vill visa upp detta intressanta landskap från sin bästa sida. 

Guidade turer Teambuilding Grupper/Paket Öppet året runt Vid det berikande bruket Konferensmöjligheter I den spännande småstaden På den levande landsbygden

Information

På www.bokauppland.com finns förslag på resor att beställa, men det finns även möjlighet att boka skräddarsydda paket efter önskemål. Här kan du boka allt från bussar, guider, mat, fika och boende. Boka Uppland samarbetar med ca 200 aktörer. Ni behöver endast en bokningskontakt för hela er resa. Kontakta Boka Uppland inför nästa Upplandsresa! Även bokningar utanför Uppland.

Boka Uppland - Konferens
Uppland är en fantastisk plats för konferenser, med sina anrika och natursköna miljöer, sin färggranna historia och sin levande kultur. Men det rika utbudet gör också att det kan kännas lite knepigt att hitta precis rätt plats för ens konferens.


Boka Uppland hjälper er att snabbt och kostnadsfritt hitta den rätta konferensmiljön för just ert företag, och skräddarsyr urvalet efter er budget, den sortens aktiviteter som intresserar, samt konferensens storlek och geografiska plats!


 


Boka Uppland kan hjälpa till med bokning till i stort sett alla konferensmål i Uppland med omnejd! Tveka inte, ta kontakt.