Glad hund på båt

Bo med hund i Norrtälje

Upptäck Roslagen med hund

Upplev Roslagens huvudstad Norrtälje med din hund. Oavsett om du vill bo på charmiga vandrarhem, fina hotell eller mysiga bed & breakfast så finns det gott om möjligheter att ta med din hund.

Nedan hittar du alla hundvänliga boenden i Norrtälje med omnejd samt den information du kan tänkas behöva inför resa och bokning.

Vandrarhemmet Hvilan Norrtälje

Bo centralt i vackra hamnstaden Norrtälje på vandrarhemmet Hvilan. Härifrån har du nära till allt det bästa med Stockholms norra skärgård och till butiker och restauranger i charmiga Norrtälje.

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma. 

Furusunds värdshus 

I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Furusund Värdshus erbjuder aktiviteter med allt från bastuflotte och bubbelpool till ribbåtturer. 

Djur är välkomna. En avgift på 250 SEK tillkommer. 

Sven Fredriksson bed & breakfast

På Sven Fredriksson Bed & Breakfast bor du centralt i Norrtälje med nära till busstation, affärer, restauranger och den idylliska stadskärnan. Boendet består av fyra rum på ovanvåningen i en villa. Här finns sammanlagt åtta bäddar samt möjlighet till extrabäddar.

Husdjur är välkomna. En avgift på 100 SEK per natt och hund tillkommer. 

Marholmen

Marholmen är en destination för familj, vänner och kollegor som önskar en upplevelse utöver det vanliga. Välj mellan att boka hotell, en natt i glampingtält, hyr en stuga eller någon av Marholmens unika villor från början av 1900-talet eller besök oss med husbil och stå på en av öns ställplatserna.

Tillåter djur i mån av plats i djurvänliga rum. 

Optima Hotell Roslagen

Vid Norrtäljes södra infart hittar du Hotell Roslagen. Hotellet består av 52 stora och ljusa rum i tre våningar med två hissar. En promenad på cirka 20 minuter tar dig ner till Norrtäljes charmiga stadskärna.

Husdjur accepteras vid förfrågan. Avgifter kan tillkomma.

Fejan Pensionat

Cirka tre distansminuter rakt österut från Kapellskär vid farleden mot Åland och Finland ligger den fantastiska ön Fejan. Här finns pensionat, skärgårdskrog, gästhamn och rökeri. Fejan är en plats att landa på, långt ifrån stress. Här kan man njuta av hav och natur.

Husdjur accepteras.

Hotell Pensionat Granparken

En kort promenad från Norrtäljes mysiga stadskärna leder dig till Pensionat Granparken. Här råder ett annat tempo än i världen utanför. På Pensionat Granparken finner du en avstressande och charmig sekelskiftesmiljö med personlig service. Husdjur accepteras vid förfrågan & avgifter kan tillkomma. Om du vill boka boende med husdjur ska detta göras direkt till Pensionat Granparken.

Åtellet Norrtälje 

På Åtellet bor du centralt i Norrtälje med ett vackert läge vid ån och Norrtälje hamn. Här befinner du dig mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med charmiga butiker, gränder och kullerstensgator.

Hundavgift: 200 SEK per rum. Är hunden lugn och inte stör andra gäster får den vara med i restaurangen.