cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877
cbis:1928877

Björkögården på Väddö, kurs och lägergård

Mitt i naturen, långt bortom storstadens jäkt, i Roslagens famn, ligger Björkögården. Endast en och en halv timmes bilresa från Stockholm och Uppsala. Lätt att nå med allmänna kommunikationer. Långt borta men ändå nära – kan en kurs- och lägergård ligga mycket bättre?

Tvättservice Gemensamt utrymme Grill/grillplats Barnvänligt Självhushåll Busshållplats Vid kusten Familjeaktivitet På den levande landsbygden I den skiftande skärgården

Information

Björkögården passar bra som boende för konfirmationsgrupper, lägerskolor, kollon och släktträffar men också för enskilda gäster. På området finns egen strand med brygga och båthus där du kan hyra roddbåtar, kanot och kajak.
Här finns också stora grönområden, bollplaner och grillplats. Gården erbjuder både helpension och självhushåll. På gården finns det 3 mindre stugor för uthyrning.
Hasselgården
Den har sex dubbelrum samtliga rum med toa/dusch. Det finns möjlighet att fälla ner överslafar så det blir ett fyrbäddsrum, som på bilden. Två av rummen har havsutsikt som även är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Alla rum har egen ingång från verandan som går runt huset (här går det att hyra enstaka rum). I huset finns kök med sittplats för 12 personer och TV.
Tallstugan
Enkel stuga med havsutsikt, 4 bäddar (våningssängar). I huset finns kök och toalett. Altan utanför. Öppen sommarsäsong och här är husdjur tillåtna.
Furubo
Fin stuga med 6 bäddar (våningssängar). I huset finns kökshörna och duschrum. Altan utanför. Öppen sommarsäsong och här är husdjur tillåtna. Vill Ni boka eller få ytterligare information och prisuppgifter är Ni välkomna att kontakta Björkögården på tel 0176 – 910 55 eller via formuläret HÄR


Vägbeskrivning

Björkögården ligger på Björkö/Södra Väddö. Avstånd är ca 11 mil från Stockholm och 10 mil från Uppsala. Det går att åka SL buss från Stockholm ( Tekniska Högskolan) med buss 676/636 restid är ungefär 2 timmar. Busshållplatsen där du ska gå av heter Björkögården/Västra Edsvik. Det finns gott om parkeringsmöjligheter om du åker med egen bil.