cbis:2631087
cbis:2631087

Sommarmusik vid slottet

Irland möter Roslagen i denna familjära och efterlängtade utomhuskonsert vid vackra Penningby slott som vi nu genomför för fjärde sommaren.

Utomhus Husdjur välkomna Parkering Servering Allergi-/kostanpassat Närhet till buss/tåg Barn På den levande landsbygden Ungdom Vuxen Senior

Information

Ta med familjen, en filt/stol att sitta på, ett glatt humör och dela denna musikaliska eftermiddag med oss! Det kommer att bjudas på en härlig mix av irländska toner, pop och rock av Brian & Cathrin Burns and friends.
För sugna magar kommer det att finnas hembakad fika till försäljning.

Boka din plats genom att: * Swisha till: 073-4376127 (Cathrin Burns)
* Ange: ”Penningby” samt ”För- och efternamn” för samtliga som bokningen avser.
* Observera att arrangören förbehåller sig rätten att begränsa antalet åhörare.
* För att säkra plats rekommenderas bokning.
Observera * Toaletter finns tyvärr inte, däremot erbjuds en stor och vacker slottspark om nöden så kräver. För den slottsintresserade, se datum och tider för guidad visning på slottet. För info, pris & bokning: http://www.svensktkulturarv.se/uppland/penningby-slott Varmt välkomna och var rädda om er! För mer info: burnsmusic.net

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

29 Juni 09:00 - 16:30

Vägbeskrivning

Med bil: Från Stockholm (ca 70 km) E18 norrut mot Norrtälje, därefter söderut mot Åkersberga. Penningby slott ligger ca 10 km söderut från Norrtälje, på höger sida. Alternativt E18 till Åkersberga och därefter 276 mot Norrtälje. Penningby Slott ligger på vänster sida, ca 10 km söder om Norrtälje. Med buss: se www.sl.se för tidtabell.