cbis:2641832
cbis:2641832
cbis:2641832

Midsommar på Marholmen

Traditionellt midsommarfirande för hela familjen i Roslagens skärgård på den idylliska ön Marholmen. Boka midsommarpaket med boende i hotellrum, skärgårdshus eller egen villa.

Midsommar Barn På den levande landsbygden I den skiftande skärgården Ungdom Vuxen Senior

Information

Att fira midsommar på Marholmen är att befinna sig mitt i en midsommaridyll när naturen är som allra vackrast. Med blomstrande sommarängar, kluckande vatten mot bryggorna, fågelkvitter och lekande barn är det svårt att hitta en lika idyllisk plats att fira midsommar på än just här på Marholmen.


MER OM MIDSOMMAR PÅ MARHOLMEN
Nu bjuder vi in till ännu ett traditionellt midsommarfirande här på ön med resning av midsommarstången. Ni checkar in på torsdagen för en lugn start på firandet och bor två eller tre nätter på hotellet eller någon av våra Skärgårdsstugor eller villor. På midsommarafton dukar vi fram en traditionell midsommarlunch och reser stången tillsammans med gemensamma lekar innan vi avslutar dagen med en härlig middag.


Midsommardagen bjuder på lugn och ro och tid att bara få vara tillsammans med god mat och aktiviteter för hela familjen som t.ex. beachvolley och båtuthyrning, fotbollstennis, äventyrsgolf, naturbingo, skogsbad och mycket, mycket mer.


Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande för hela familjen och över generationsgränserna på Marholmen.


MIDSOMMARPAKET MED BOENDE
Midsommarpaket med boende på hotellet i två eller tre nätter med egen balkong eller terrass med ankomst torsdagen den 20 juni. I paketet ingår måltider och dans runt midsommarstången.


Midsommarpaket i tre nätter med boende i Skärgårdshus med ankomst torsdagen den 20 juni och avresa den 23 juni. Perfekt för hela familjen eller kompisgänget!


Midsommarpaket i tre nätter med boende i egen villa med ankomst torsdagen den 20 juni och avresa den 23 juni. Villorna är för dig som vill ha lite större ytor att fira på.


I ALLA MIDSOMMARPAKET INGÅR
- Frukostbuffé alla dagar
- Marholmsmiddag på ankomstdagen
- Midsommarlunch på midsommarafton
- Grillbuffé på midsommaraftons kväll
- Traditionell midsommarfirande på midsommarafton med resning av och dans kring midsommarstång.


PROGRAM PÅ MIDSOMMARAFTON
Kl. 07.30-10.30 Frukostbuffé för boende gäster som har bokat paket där frukost ingår.


Kl. 10.45 Samling för resning av stång och gemensamma lekar – kl 11 kör vi igång!


Från kl. 11.30 Midsommarbuffé (kom ihåg att boka bord i samband med bokning).


Från kl. 17.00 Grillbuffé (kom ihåg att boka bord i samband med bokning).

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

21 Juni 07:30 - 21:00